سفارش تبلیغ
صبا ویژن

کارآفرینی در بستر فناوری‌های نوین ارتباطی
 
سایت‌های خبری
نشریات الکترونیکیICT
پارک‌ علم و فناوری-ایران

"سیری" همواره گوش می‌دهد: آیا باید نگران بود؟

دستیار دیجیتالی اپل ملقب به «سیری» در سال 2011 و همزمان با ارائه آیفون 4s از راه رسید. این دستیار صوتی تا کنون پیشرفت های بسیاری را به خود دیده و توانسته با کاربران بی شماری ارتباط برقرار کند. کار به جایی رسیده که شرکت اپل، برای دعوت نامه اش نیز، نام آن را به کار می برد که همین موضوع، خبر از اهمیتی می دهد که خود اپل برای حضور سیری در محصولاتش قائل است.

آیفون های جدید ولی به یک ویژگی تازه و مرتبط با دستیار مجازی تجهیز شده اند؛ هر زمان که سیری را صدا کنید، می توانید دستورات خود را به او بدهید و یا پاسخ یک پرسش را از او طلب نمایید.

اکنون دیگر احضار کردن دستیار مجازی اپل برای کاربرانش، با گفتن عبارت «Hey Siri» صورت می گیرد. پیش از این ولی کاربر مجبور بود برای فراخوانی آن، انگشت خود را روی کلید «هوم» نگه دارد. (البته به جز زمانی که آیفون به شارژرش متصل می شد.)

شرکت ساکن کوپرتینو در واقع با این کار، تکنولوژی «استماع مجهول» را در آیفون خود به کار گرفته. این تکنولوژی پیش از این نیز البته در گجت هایی دیگر به کار گرفته شده و می تواند آیفون را پویا تر از پیش کند. نکته ای که وجود دارد اما، نگرانی هایی هستند که در خصوص قابلیت های شنیداری جدید سیری – آیفون مطرح می شوند. در واقع آیفون شما اکنون به شکل کامل در حال آنالیز کردن صدای اطراف خود است؛ مسئله ای که در نگاه اول می تواند نگران کننده باشد.

«سیری» همواره گوش می دهد؛ آیا باید نگران باشیم؟

سیری اما اولین دستیار صوتی یا محصول – سرویس نیست که از این تکنولوژی استفاده می کند و پیش از این، شاهد حضور اسپیکرهای Echo از آمازون بوده ایم که هم نقش یک اسپیکر را بازی می کنند و هم وظیفه یک دستیار دیجیتالی صوتی را ایفا می نمایند. شما می توانید هر زمان که سوالی داشتید، به شکلی طبیعی از این اسپیکرها سوال خود را بپرسید و جواب را دریافت کنید.

 

اسپیکر «اکو» از آمازون

در گجت هایی که همواره صدای اطراف خود را مورد آنالیز قرار می دهند، با فشردن یک کلید یا گفتن کلمه «بیدار باش» (که از پیش تعیین شده – یا از طرف شما یا از طرف سازنده) می توانید به سرویس یا دستیار دیجیتالی بفهمانید که زمان گوش دادن، فرا رسیده است. پس از دریافت دستور یا پرسش شما، زمان آن می رسد که دستیار دیجیتالی، گفته های شما را به فضای ابری خود منتقل کرده و پاسخی را دریافت نماید و آن را نیز به شما ارائه کند.

تلفن هوشمند Moto X از موتورولا نیز یک مثال دیگر برای این تکنولوژی همیشه بیدار است؛ این موبایل به راحتی شما را قادر می سازد تا بدون فشردن هیچ کلیدی و صرفا با گفتن عبارت مخصوص، به سرویس Google Now دسترسی پیدا کنید. سامسونگ را نیز نباید فراموش کرد که در ابتدای سال جاری، برای استفاده نامناسب از همین تکنولوژی در تلویزیون های هوشمندش، مورد سرزنش قرار گرفت.

 

maxresdefault (1)-w600

نکته اساسی اینجاست که چنین گجت هایی که در انتظار فرمان شما هستند، تا زمانی که یک عبارت کلیدی را به زبان نیاورید، به اطراف خود توجه نمی کنند. در این میان حتی گوگل و آمازون این امکان را برای کاربران خود مهیا می کنند که تاریخچه پرسش های صوتی خود را مشاهده کرده و در صورت لزوم، هر یک از آنها را حذف کنند.

برگرفته از سایت http://digiato.com

[ پنج شنبه 94/6/19 ] [ 11:47 عصر ] [ ابوالفضل- 660393013 ] [ نظرات () ]

درباره وبلاگ
هدف از فعالیت این پایگاه ، ارائه معلومات عمومی و به ویژه پوشش اخبار به روز و متنوع مربوط به فناوری اطلاعات و ارتباطات است
ابوالفضل- 660393013
امکانات وب


بازدید امروز: 15
بازدید دیروز: 1
کل بازدیدها: 535028